Піч тунельна кондитерська модульна 4-х секційна CONDY
.jpg)
Тунельна піч кондитерська CONDY призначена для випічки цукрового печива, а також різних сортів печива, пряників і інших кондитерських і здобних виробів. Випічка на кондитерській тунельної печі виробляється на деках (плоских або плоских перфорованих, в залежності від виду продукції), які встановлюються на подвійний ланцюговий транспортер. У кожній пекарної камері встановлені трубчасті електронагрівачі (ТЕНи) зверху і знизу. Контроль і установка необхідної температури і розподілу потужності верхніх / нижніх ТЕНах в кожній пекарної камері незалежні, з виведенням на дисплей пульта управління.
Піч б/в ротаційна хлібопекарна БОКС-600
.jpg)
.jpg)
Піч ротаційна б/в виробництва Італія
.jpg)

Піч ротаційна Fiorini Forni Rotor
.jpg)

Піч ротаційна Fiorini Forni
.jpg)

Піч б/в


Ротаційна комбінована піч БОКС-600 з пелетним пальником. Піч може працювати на електриці, газі та пелетах без переробки.

До комплекту постачання входить пелетний пальник потужністю 15-75 кВт, шнековий живильник і бункер для пелет.
Технічні характеристики:
Разове завантаження форми №7, бух. 240
Продуктивність за одне випікання:
– формового хліба (до 1 кг), кг/шт 168/240
– подового хліба (до 1 кг), кг/шт 104/135
– батонів (до 0,5 кг), кг/шт 97/195
Час випікання, хв. До 40
Температура у камері випікання, оС 150...300
Діапазон регулювання температури, оС 20...300
Встановлена потужність, кВт
– ел. двигунів 3,56
– ТЕНів 60
Номінальна теплова потужність газових горілок, МВт 0,09
Приєднувальний тиск газу, Па 1274-3000
Габаритні розміри, мм, не більше: довжина*ширина* висота 2200*1920*2700
Вага, кг, не більше 1500
Площа, яку займає піч, м2 3,05
Приєднувальні розміри:
– підвід газу, Dмм горілки (зовнішній) 33,5
– труба виходу газів, dмм 250
Витяжний вентилятор, мм 150*150
Затрати енергоносіїв для одного випікання:
– природний газ, м3 3,4
– електроенергія, кВт 20...25
Габаритні розміри візка, мм, довжина*ширина*висота 903*815*1884
Габаритні розміри дек, мм, довжина*ширина 890*738

Технічні характеристики пелетного пальника:
Загальна довжина мм, 630
Довжина корпусу пальника, мм 305
Довжина топки мм, 323
Діаметр топки, мм 168
Загальна висота, мм 337
Висота корпусу пальника, мм 296
Загальна ширина, мм 352
Ширина корпусу пальника, мм 322
Отвір для горловини пальника, мм 60
Діаметр кільця фланця, мм 260
Отвори під болти, мм 220
Напруга живлення, V 220-240
Мотор-редуктор шнека-живильника, Вт 180
Максимальна потужність, Вт 480
Середня потужність, Вт 40-50
Вага, кг 48
Теплова потужність пальника:
Мінімальна, кВт 30
Номінальна, кВт 50
Максимальна, кВт 100
Піч кондитерська ротаційна електрична ПКЕ-9, складського зберігання, 1991 р.в., в комплекті 2 візки.


Піч ПКЕ-9 призначена для випічки дрібноштучних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Піч обладнана:
цифровим електронним регулятором температури;
резервною системою регулювання температури, що дозволяє працювати безперебійно в разі відмови цифрового електронного регулятора;
системою парозволоження; звуковою та світловою сигналізацією; лампами підсвічування пекарної камери.
Технічні характеристики печі:
Разове завантаження, кг:
- по кондитерським і дрібноштучним булочним виробам 45
Загальна площа подових листів, що завантажуються в піч на стелажним візку, м2 9
Кількість візків, установлюваних в пекарну камеру, шт. 1
Час розігріву незавантаженої печі до температури 220 град.С, хв., не більше 30
Діапазон автоматичної підтримки робочої температури, град.С 50 - 300
Номінальна споживча потужність, кВт 35,5
Габаритні розміри, мм 2000х1620х2250
Вага печі, кг 1080
Піч кондитерська електрична тунельна модульна ПКМ-3 з ланцюговим конвеєром.


Піч ПКМ-3 призначена для випічки кондитерських виробів типу пряники, вівсяне печиво, цукрове печиво та інших дрібноштучних виробів на металевих перфорованих лотках.
Потужність, кВт 48.
Загальна довжина, м 7400
Піч хлібопекарська ротаційна, електрична.


Можемо переробити під пелетний пальник
Піч має камеру випічки, контур обігріву та циркуляції повітря, механізм обертання стелажного візка, систему парозволоження і щит керування.
Камера випічки обігрівається повітрям, який розігрівається електронагрівачами. примусова циркуляція повітря забезпечується вентилятором.
Для отримання рівномірної випічки, стелажний візок обертається. Температура пекарної камери регулюється автоматично.
Для випічки слід відкрити двері пекарної камери, ввезти стелажний візок, закрити двері. При необхідності провести парозволоження.
Після закінчення випічки стелажний візок вивозиться з пекарної камери.
завантаження 240 бух.
потужність 50 кВт
вис. 2250
довж. (глибина) 1258
шир. 2370
Піч вир-ва Туреччині для обсмажування арахісу, кави, соняшникового насіння, кунжуту, тощо


Разове завантаження до 100 кг.
Виконання - нержавіюча сталь.
Ротаційна хлібопекарська піч БОКС-600 бувша у вжитку, під пелетний пальник.


Комплект постачання - піч та один візок до неї.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Технічні характеристики:
Разове завантаження форми №7, бух. 240
Продуктивність за одне випікання:
– формового хліба (до 1 кг), кг/шт 168/240
– подового хліба (до 1 кг), кг/шт 104/135
– батонів (до 0,5 кг), кг/шт 97/195
Час випікання, хв. До 40
Температура у камері випікання, оС 150...300
Діапазон регулювання температури, оС 20...300
Встановлена потужність, кВт
– ел. двигунів 3,56
Номінальна теплова потужність газових горілок, МВт 0,09
Приєднувальний тиск газу, Па 1274-3000
Габаритні розміри, мм, не більше: довжина*ширина* висота 2200*1920*2700
Вага, кг, не більше 1500
Площа, яку займає піч, м2 3,05
Приєднувальні розміри:
– підвід газу, Dмм горілки (зовнішній) 33,5
– труба виходу газів, dмм 250
Витяжний вентилятор, мм 150*150
Затрати енергоносіїв для одного випікання:
– природний газ, м3 3,4
Габаритні розміри візка, мм, довжина*ширина*висота 903*815*1884
Габаритні розміри дек, мм, довжина*ширина 890*738